Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Åbnervogn FTZ KDAK Rally | Rally Team Svendborg

Klaus og Christian vik lidt DM træning som forkører til det Fynske rally.

Klaus og Christian startede dagen på intermedium dæk, de fungerede slet ikke for Klaus. På Søbo prøven ramte de et hop ret hårdt og bilen var herefter noget nervøs. Klaus var bange for de havde ødelagt noget i landingen og gik ud for at se efter, det havde de heldigvis ikke.

Centermøtrikken havde dog løsnet sig på det ene baghjul så hjulet kunne give sig et par centimeter. De havde ikke det rigtige værktøj i den lille værktøjskasse, men Klaus fik alligevel skruet møtrikken på ved hjælp af en polygriptang, en skruetrækker og en alt for lille fastnøgle.

I midtvejs pausen fik service teamet (Henrik) spændt center møtrikkerne efter og fik skiftet til nogle gamle slidte slicks, så kørte det meget bedre.

Med slicksne var de i stand til at køre 20 sek. hurtigere på Gammelskov prøven end i første gennemkørsel. Ved start

på Søbo prøven advarede Finn Emborg dem igen at der var et farligt hop, hvor der var kørt en bil af i første gennemkørsel, Klaus mente selv han passede mere på end i første gennemkørsel alligevel landede de ret hårdt igen. De kom dog sikker i mål, hvilket også er en af åbnervognenes fineste opgaver.

Tidsplanen blev holdt helt perfekt for feltet, åbnervognene havde lidt forsinkelser undervejs, men ikke mere end et par minutter her og der. Det skabte f.eks. lidt ventetid de der var en dame der kom blæsende ned mod start på Gerup Skov, hun blev bedt om at vende og køre tilbage, men valgte at køre ind. Bent Sommer kørte så ind på prøven og fandt hende, hun syntes det var meget vigtigt at komme ind og plukke brombær. For at være sikker på hun ikke pludselig syntes det var meget vigtig at komme af sted igen når prøven var startet valgte han at tage hendes nøgler, dem kunne hun så få udleveret efter 2. sektion. Sikkerhed er vigtigt i rallysporten!