Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Årets sidste rally | Rally Team Svendborg

Så blev årets sidste løb i DASU mesterskabet kørt i Bramming. Men forud for det, så var der lige lidt forberedelser.

Ugerne inden havde gået med at få bilen klar til løbet, der næsten helt skulle køres i mørke. Nogen ordentlige projektører var venligst blevet lånt af Lars Augustinus, hans Golf skulle ikke lige bruge dem. Det var der jo lige lidt arbejde i, trods de næsten passede på Polo’en uden videre. Generatoren valgte lige at gå sig en tur søndagen før, så det blev lidt mere presset end nødvendigt.

I lang tid var der blevet tænkt på at få den “gamle” gearkasse lavet, da den virkede noget bedre end den standard der var blevet brugt som erstatning. Et nyt tandhjul var blevet bestilt hos en tandhjulsfabrik, men produktionstiden var noget lang. At Postdanmark smed pakken væk gjorde det heller ikke bedre.

Tandhjulet kom dog, og gearkassen blev samlet torsdag aften og nat med stor hjælp fra Anders Hartwig, mange tak for det.

Gearkassen satte Henrik på bilen fredag, da jeg selv var forhindret. Så jeg hentede bilen uden at have kørt en meter i den med den “nye” gearkasse.

Men selve løbet startede heller ikke helt optimalt, da vi

ikke havde fået af vide at vi skulle møde en time før. Men teknisk kontrol blev overstået, og vi skyndte os ud og køre noter. Prøve 1 gik ikke specielt godt grundet at det var 2 måneder siden jeg havde kørt sidst, så der blev bremset ALT for tidligt. Gearkassen krævede også lidt tilvænning grundet den anden gearing.

Prøve 2 var en industri prøve i Bramming, og først til sidst på den prøve begyndte det at fungere i bilen. Men der var vi allerede over 30 sekunder efter den førende i klassen.

De sidste prøver kørte rigtigt godt, selvom det var en udfordring at køre i mørket som vi ikke havde prøvet før.

Løbet betød også afgørelsen på DASU Mesterskabet i Regional Rally, som vi overraskende førte efter sidste afdeling i Randers hvor Tom Kjeldsen udgik.

Men Tom vandt løbet denne gang, så skulle blive 2’er i klassen for at holde føringen. Men grundet tabet på de to første prøver, så lykkedes det ikke.

Men slutresultatet for sæsonen 2007 blev 2. pladsen i DASU Mesterskabet i Regional Rally, og det er vi i teamet rigtig tilfredse med.

Vi ses til næste år i forhåbentlig stærkere form.