Service af servicevogn

Rally Team Svendborg har dags dato startet sæsonen ved Ditlevsen Rally Warm Up i St. Anst ved Vejen. Arrangementet er et test løb hvor de forskellige teams tidligt på sæsonen kan få afprøvet materiellet.

Lars Augustinus og Klaus Damm Kristiansen har set frem til dette løb, da de i vinterens løb har skiftet motor i Golfen. Ved årets sidste arrangement var Teamet så uheldige at et leje i bilens motor gik i stykker. Efter en del overvejelser valgte Lars at købe en motor fra en tidligere DM bil, af Leif Frederiksen en Sjællandsk DM kører der ligesom Lars Kører Golf GTI 16V.

Dagens arrangement var første test og Teamet er godt tilfreds. Tiderne på de to prøver var fine sammenlignet med konkurrerende Teams og bilen kørte perfekt. Dagens eneste fejl var på vores servicevogn da den tabte en kadan, skaden blev udbedret på stedet. Teamet kører igen i år en fuld Rally 2 sæson og vil selvfølgelig forsvarer titlen som Danske Mestre i Rally 2. Vi kører

igen i år et par rally sprints og et par DM løb. Teamets næste løb er Mads Kjærs Mindeløb i Lemvig d. 12/4-2004.

Wahl Motorsport har i dag deltaget i samme arrangement. Martin Wahl er en forholdsvis nystartet kører der sidste år købte Finn Emborgs Toyota Corolla GT Twin Cam. Kort tid efter hoppede Finn ind som 2. kører for Martin og de har dannet Team siden. Martin har haft travlt op til sæsonstarten og blev først klar med bilen fredag aften, så det var også her glædelig at der ingen problemer var.

Corollaen har fået renoveret motoren, fået nyt styresystem og indsprøjtnings anlæg. Martins tider på de 2 prøver var også gode sammenlignet med hans konkurrenter. Wahl Motorsports næste arrangement er Rally Sprintet i Kongensbro, mellem Silkeborg og Viborg d. 9/4-2004