Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Efterår for Rally Team Svendborg | Rally Team Svendborg
Efter en lang sommerpause på næsten to måneder, skulle teamet i aktion igen. Det blev en kort fornøjelse i eferårets første løb.

Det første løb var Yokohama Mesterskabet i Fredericia. Førstepladsen i mesterskabet skulle forsvares, så der skulle gives gas. Men bilen ville ikke helt lege med, da der knækkede en trækaksel i tredje sving. Så løbet var slut efter 400m.

Næste løb var også Yokohama Mesterskab, denne gang på Randers Havn, en gammel kending efterhånden. Inden løbet var der blevet lavet en ny trækaksel hjemme på værkstedet, og den skulle gerne holde nu.

Klaus skulle lige banke lidt rust af, så det var faktisk først i det sidste heat at der var den rigtige fart i bilen som der plejer. Det blev jo ikke til meget køretræning i Fredericia desværre. Bilen kørte som den skulle, det fungerede bare ikke rigtigt.

Når Jens Kristian Jensen også kører helt kanon, han sluttede nummer 5 generelt, så er der ikke plads til fejl. Slutresultatet blev en tredjeplads i klassen, lige præcis nok til at få Yokohama Mesterskabet 2012 i hus!

En 11. plads generelt viser dog at det trods alt ikke var helt ringe kørt.