Golfen til Egtved rally

Rally Team Svendborgs VW Golf med Lars Augustinus bag rattet og Lene Augustinus i co driver sædet deltog lørdag d. 25/9 i Rally Egtved.

Der var fart i bilen fra morgenstunden og Lars og Lene førte klassen fra starten.

Vejene er meget ujævne og de mange hop er hårde ved bilen

Lars Augustinus, rally driver

2. gennemkørsel af prøverne forløb også uden problemer og Lars øgede forspringet i klassen. Ved 2. service var der stadig ingen problemer med bilen men på næst sidste prøve knækkede der et motorophæng og Lars og Lene måtte liste Golfen i mål på prøven. På transport etapen måtte Lars og Lene ud og checke tilstanden og om det var forsvarligt at gennemføre. De blev enige om at forsøge at liste den i mål, for dog at få lidt point i mesterskabet.

Vi kørte meget forsigtigt med gearskift og acceleration da det er det der kan skade bilen når motoren ikke sidder ordentligt fast.

Når vores konkurrenter kom bag fra og skulle overhale tændte vi katastrofeblinket og gav plads.

Man føler lidt at pointene bare flyver forbi når sådan noget sker.

Lars Augustinus, rally driver

Heldigvis skulle det ikke gå så galt, Lars og Lene havde nemlig et forspring på 1min.og 09 sek. og mistede 1min. og 08sek. på grund af skaden. 1 sekundt, mere behøves men ikke for at vinde og det var hvad de endte op med. Ved næste løb i Sønderborg d. 8/10 skal Lars og Lene gennemføre og have mindst 5 point med hjem for at vinde Jysk-Fynsk mesterskab igen