Tre uger efter løbet i Gråsten var næste løb, som var Mini Rally i Støvring. Weekenden før var der desværre sket et lige slemt uheld i Roskilde til et Mini Rally. Så kommer man godt nok til at tænke over sin hobby, som rally jo egentlig “bare” er. Men vi bestemte os for at prøve igen i Støvring, og tage det stille og roligt til at starte med.

Da vi holdt til start på prøve 1, var der mange tanker i hovedet. Men starten gik, og der blev givet lidt mindre gas. og bremset lidt tidligere end normalt. På de efterfølgende to prøver blev tempoet hævet stille og roligt, sammen med at selvtilliden kom lidt igen.

I pausen var der ingen tider, da der i dette løb blev brugt den “gammeldags” tidtagning. Men vi syntes at det gik nogenlunde. Så vi kørte bare afsted på sidste etape.

Tempoet blev hævet yderligere, og på prøve 5 var vi bedste tohjulstrækker, og 6. generelt. Dermed blev vi kun overgået af 4 Subaruer, og en enkelt Peugeot 207 Super 2000.

Løbets resultat blev overraskende en klar sejr i klassen, og en 10. plads generelt. Så vi var meget glade over dagens resultat. Men det bedste var at løbet blev afviklet uden nogen uheld, udover et par mindre afkørsler.

JFM i Mini Rally var dermed sikret et løb før tid, de værste konkurrenter var dog ikke med i Støvring.

Næste løb er den 27. oktober i Vejen, hvor Mini Rally Syd skal afgøres. En turnering hvor vi ligger på førstepladsen, men intet er sikkert endnu.


rts-line

Video fra prøverne i Støvring:

Shell Minirally // Prøve 1

Shell Minirally // Prøve 2

Shell Minirally // Prøve 3

Shell Minirally // Prøve 4

Shell Minirally // Prøve 5

Shell Minirally // Prøve 6