rally-i-moerke-golf

Rally Team Svendborg har i weekenden d 31/10-1/11 deltaget i BCA DM finalen i rally i Vejle. Fredag aften skulle der køres 2 x 4 prøver (ca. 60 km.) i mørke.

Efter de første 4 prøver var der allerede mandfald i feltet og i løbet af aftenen udgik flere af de kører i klassen vi havde tænkt os at sammenligne tider med. Efter service begav teamet sig atter ud på de mørke veje, det viste sig at vi havde foretaget det forkerte dæk valg da det begyndte at regne kraftigt. Golfen kunne ikke stå fast på slicks dækkene og Lars Augustinus og Klaus Damm Kristiansen havde store problemer med at bilen akvaplanede.

Vi fik bilen i mål fredag aften uden buler og på en sidste plads i klassen.
Lørdag morgen var vejene atter ved at være tørre og nu skulle der presses, vi havde udset os en konkurrent i klassen der skulle overhales. På dagens 1. prøve tog vi 7 sek. af hans forspring og på 2. prøve overhalede vi og lagde ham godt i bakspejlet. Teamets servicefolk havde været forskånet for større arbejdsopgaver fredag og lørdag formiddag.

Desværre måtte vi ud og hente golfen på 13. prøve hvor Lars Augustinus og Klaus Damm Kristiansen var kommet igennem en del hurtige sving hvorefter motoren havde sat sig, formentligt er det et leje ved krumtappen der er kørt fast. Heldigvis var det årets sidste løb og vi har nu vinteren til enten at bygge en ny motor eller renovere den gamle, det må tiden vise når skaderne er opgjort.