Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Foråret 2008 | Rally Team Svendborg

Rally værkstedet står snart klar

Det er ved at være lang tid siden at der er sket noget på rallyfronten. Den gamle Golf har det jo ikke så godt mere efter afkørslen i Struer i foråret 2007.

Siden er der gået værksted i den på Stensetgård, et projekt der snart er ved sin ende og rallybilerne får et rigtigt lækkert hjem.

Helt stille har der heller ikke været på rallyfronten, Lars stod sidste år også for Prøv Rally i Svendborg.

Et bryllup blev det også til i sommeren 2007 og den 2. Maj i år blev Lars og Nanna forældre til en lille pige, så der sker stadig noget på gården.

Et comeback i rallysporten er på nuværende tidspunkt ikke nært forestående, men det skal nok komme for Lars har ikke mistet lysten til race.