Klaus har fået bilen klar efter den store rulletur i Gammelrand sidste sommer.

Den første test blev ved Prøv Rally i Svendborg, hvor bilen egentlig kørte fint, dog var den noget blød i undervognen. Klaus kørte rigtig mange ture, da en del af hans kollegaer var mødt op for at få en prøvetur i det omtalte legetøj.

Hjemme på værkstedet blev der skiftet en krængningsstabilisator, og så var den klar til den lange tur mod nord. Næste løb var nemlig det meget roste klubrally løb Mads Kjærs Mindeløb i Lemvig.

Vejrguderne mente ikke at det skulle være alt for nemt, så der kom en ordentlig gang sne, som stadig dækkede prøverne. Men det er jo kun en ekstra udfordring. Første

udfordring bestod dog i blot at komme frem. Der er nogle ret så stejle bakker omkring Lemvig, så Sportsvan’en kom noget til kort, og Stefan måtte ud og skubbe. Lidt længere fremme var den gal igen, hvorefter de valgte at læsse raceren af, og køre i den resten af vejen. Kort efter var vejene fine igen, og de vendte derfor tilbage og hentede Sportsvan’en.

Der lå meget sne på prøverne, og Klaus skulle virkelig køre forsigtigt. Det lykkedes alligevel Klaus og Stefan med bil nr 37 at sætte foreløbig hurtigste tid på flere af prøverne. Deres tider blev senere slået da prøverne blev kørt mere og mere rene.

Klaus og Stefan blev 17 generelt, og var godt tilfredse med den placering i løbet.