Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Generel 3’er til RallyMasters Finalen | Rally Team Svendborg

Se video fra løbet

Den lille 106’er var igen ude og køre stærkt, da Motor Klubben Centrum afholdte RallyMasters Finalen i Odense den 28. september. Prøven er efterhånden en gammel kending, og vi har tidligere gjort det rigtigt godt på den.

Bilen var stort set kun blevet støvet af siden løbet i Horsens i sidste weekend. Fornuftig kørsel og en bil der efterhånden bare spiller i alle mekaniske aspekter gør det lettere på værkstedet. Men ikke mere fornuftig kørsel end at Klaus altid giver max attack, når den sidste lampe slukker ved start.

Heat 1 blev kørt på de nyindkøbte Pirelli dæk der kom på bilen inden sidste løb, og det kunne ses på tiden der viste en 3. plads generelt! Men prøven var lige hård nok ved dem, så et sæt ældre dæk blev monteret for at spare dem. Nu var tiden ihvertfald også sat.

De resterende 3 heat gik stort set efter samme opskrift: ingen fejl overhovedet, og max attack hele tiden. Dog med undtagelse af sidste heat, hvor dækkene bogstaveligt talt begyndte at gå i opløsning, så der blev nok lige taget 5% af farten. Kom ikke og sig at vi ikke bruger dækkene helt.

Slutresultatet blev en klar klassesejr, og en 3. plads generelt. Vi blev kun slået af Claus Jensen i hans potente Opel Kadett E der vandt, og stortalentet Jacob Madsen som kører i Opel Adam. Vi blev dog lidt hjulpet på vej af Rene Harms der ellers havde 3. pladsen i hans Suzuki Swift Maxi 1600, men han udgik dog med en defekt i sidste heat.

Næste løb bliver Anderup El Minirally der køres den 18. oktober på Fyn, og er finaleløbet i Mini Rally Syd turneringen. Bilen skal igen kun ses lettere igennem på værkstedet, da Klaus afleverer den i fejlfri stand efter løbet.

Videoer fra løbet kan ses her:

RallyMasters Finalen 2014 Heat 1


RallyMasters Finalen 2014 Heat 2

RallyMasters Finalen 2014 Heat 3


RallyMasters Finalen 2014 Heat 4