Tæt kørsel til rally i Varde

Der har været travlt i værkstedet hos Rally Team Svendborg i foråret. Sidste år blev et nyt karosseri indkøbt fra Benny Pedersen i Gørding. Selvom bilen næsten er næsten teknisk uændret fra sidste år, så er der blevet meget tid på at få bilen køreklar.

En af de forbedringer der er sket, er at Klaus har renoveret bagbroen, og konstrueret et system så baghjulenes vinkler kan justeres 100% efter ønske. En renovering var også tiltrængt, og med de nye justeringsmuligheder, der burde bilen kunne komme til at køre endnu bedre.

For at teste bilen blev Yokohama Mesterskabsløbet i Varde sidste weekend valgt. Selvom sprint ikke er

hoved prioriteten i år, så var det et rigtigt godt løb til en test af det hele under konkurrenceforhold.

I første heat var tempoet 10% under det normale, men bilen kørte fænomenalt, og virkede som den skulle. På grund af den lidt forsigtige start, så var den evige konkurrent til sprintløb, Jens Kristian Jensen lidt foran, og tempoet blev hævet for at indhente ham.

Det lykkedes desværre kun næsten, da Jens Kristian var 0,244 sekund hurtigere, vel og mærke ud af de knap 19 minutter den totale tid var. Men det rakte da til en tredjeplads generelt, så tempoet havde overhovedet ikke fejlet noget, Jens Kristian var bare bedre denne gang.

Yokohama Mesterskabet i Varde // heat 1

Yokohama Mesterskabet i Varde // heat 2

Yokohama Mesterskabet i Varde // heat 3

Yokohama Mesterskabet i Varde // heat 4