Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Teamet | Rally Team Svendborg

Teamet

// Henrik Mink
Henrik Mink, driver

Henrik Mink

Driver BMW E36 325i Coupé
Henrik Mink bor i Gl. Nyby på Tåsinge sammen med sin kæreste. Henrik er årgang 1981, er uddannet elektriker og elinstallatør, han arbejder til dagligt i sit eget elektriker firma Minks El-Service.

Henrik startede med at være co-driver for sin lillebror Christian, og senere overtog han bilen en Opel Ascona, efter et par år blev den sat i garage og er siden solgt. Henrik var i år 2008 været co-driver for Klaus og har siden været mekaniker for Klaus Damm og den lille 106’er.

Han har i 2011 købt en BMW E36 325i Coupé som er under opbygning til rallybil, når der er tid til at skrue på den.

Christian Mink, co driver

Christian Mink

Driver BMW E36 325i Coupé
Christian Mink er årgang 1984, han har en lille datter sammen med sin kæreste og de bor i Gl. Nyby på Tåsinge. Christian er uddannet elektriker og maskinmester, han arbejder som testengineer i et testcenter med test af bremser til vindmølle industrien.

Christian startede som rally official, men skiftede hurtigt til den anden side af afspæringen hvor han sammen med sin bror Henrik Mink kørte i en Ascona. Senere overtog Henrik Asconaen og Christian blev co-driver, samtidigt Christian købte en Polo Coupe og kørte Mini Rally.

Siden 2010 har Christian været fast co-driver for Klaus.

  • Rally driver 70% 70%
  • Co driver 70% 70%
  • Rally mekaniker 80% 80%
  • Co driver 90% 90%
  • Rally driver 80% 80%
  • Rally mekaniker 80% 80%
DASU mestre i 2005

Et godt makerpar.

Henrik har sin bror Christian med som co-driver til rally, de kander hinanden godt og arbejder godt sammen i bilen.

 

Historien om Henrik Mink // Opel Ascona // BMW

Henrik startede sin rally karriere til Prøv Rally i Svendborg i 2004. Det var sammen med hans bror Christian, og bilen var en rød Opel Ascona B 2.0 fra 1978. Derefter var Henrik 2. kører for Christian i klubrally de næste to sæsoner. Da Christian skiftede til VW Polo i 2006, overtog Henrik den hvide Ascona B 2,0 rallybil.

I 2006 og 2007 blev der kørt efter at vinde MSSV turneringen i klubrally. Efter en hård kamp og udgået med ødelagt motor i sæsonens næstsidste løb lykkedes det at vinde mesterskabet i 2007.

Efter 2007 sæsonen, har Henrik valgt at holde pause fra rallysporten. Dette blev valgt for at hellige sig først sin uddannelse som el-installatør, og senere som selvstændig i Minks El-Service

Efter den gamle Ascona var solgt, blev det besluttet at der skulle ske noget på værkstedet igen, så en BMW blev indkøbt og er nu under stor ombygning til rallybil.

Seneste nyheder

– fra Henrik Mink // Christian Mink // BMW 325 Coupe

Så bygges der BMW

Så bygges der BMW

Da den gamle hvide Opel Ascona stod foran en større renovering incl. montering af bur for at kunne fortsætte med klubrally som rallybil blev den sat i hi. Derfor har der været nogle forskellige emner i forhold til hvad der så skulle ske da undertegnede ikke vil stoppe med at køre. Valget er således faldet på en forholdsvis ny bil, igen med skub i bagenden da det helt sikkert er sjovest.

Mads Kjærs Mindeløb

Mads Kjærs Mindeløb

Teamet var mandag den 24/3 i Lemvig for at deltage i Mads Kjærs Mindeløb. Der lå stadig meget sne fra weekendens uvejr, så løbet ville blive noget spændende på klassede Falken dæk. Det lykkedes alligevel at køre en flot 11. plads hjem generelt ud af de 70...

Klaus Damm

Klaus Damm kører DM Rally i en Opel Adam Cup bil sammen med co driveren Christian Mink.

Læs mere

Lars Augustinus

Lars Augustinus er igang med at bygge en Golf III GTI 16v op til rally som erstatning for Golf II'eren.

Læs mere

Henrik Mink

Henrik Mink er ved at bygge en BMW 325 Coupe op til rally. Han har tidligere kørt Opel Ascona.

Læs mere

Michael Lang

Michael Lang er ved at bygge en Ford Escort MK II op til rally. Det er Michaels første rallybil.

Læs mere