Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Kanon weekend!!! | Rally Team Svendborg

Rally i Haderslev

Denne weekend må betegnes som den bedste weekend for Klaus og Christian hidtil!!!

Lørdag skulle tredje afdeling af Mini Rally Syd køres på vejene omkring Haderslev. Bilen var blevet gjort klar på værkstedet, efter weekenden før hvor Klaus havde lånt bilen til Christian, for at han kunne køre CASA Rallysprint i Horsens. Det sidste held manglede dog for at få en god placering derfra.

Under notekørslen stod det klart at prøverne som Motor Sport Sønderjylland havde fundet, var af meget høj standard. Masser af snoede veje med blinde sving og toppe, gjorde det klart at både 1. og 2. kører skulle stå tidligt op for at få en sejr, især fordi at prøve 1 var den længste med 10 km. Allerede fra første sving var der max fart i bilen, og efter prøven var kørt var der en god fornemmelse i bilen. Det var derfor en god overraskelse da Rallyresult blev tjekket, og vi var næsten 10 sekunder foran Petet Petersen i en bil magen til.

Prøve 2 og 3 blev kørt i samme tempo, og ved pausen var vi nu næsten 20 sekunder for Peter. Der havde åbenbart været rigtig god fart i bilen, da placering generelt i pausen var en 8. plads. Noget der egentlig ikke burde kunne lade sig gøre i en bil fra den mindste klasse, så stemningen i teamet var høj.

Til anden gennemkørsel blev der snakket om at sænke tempoet lidt, da forsringet jo var rimeligt. Men det giver bare ikke det rigtige flow i bilen, og på prøve 4 måtte vi give dagens eneste prøvesejr i klassen til Peter Petersen, dog kun med 0,2 sekund. De to sidste prøver forløb også uden problemer, og sejren var i hus.

Sejren var rigtig god, med den mest overraskende var den generelle placering, som endte på en 10. plads ud af de 44 biler som startede løbet. Vi distancerede flere biler som vi på papiret ikke burde køre fra, men med godt samarbejde i bilen, og Klaus køretalent blev denne perfekte placering kørt hjem.

Video fra prøverne i Haderslev:

Haderslev Løbet // Prøve 1


Haderslev Løbet // Prøve 2


Haderslev Løbet // Prøve 3


Haderslev Løbet // Prøve 4


Haderslev Løbet // Prøve 5


Haderslev Løbet // Prøve 6


rts-line

Da der om lørdagen skulle køres Yokohama Mesterskab i Ringe, som jo næsten er på hjemmebane, måtte teamet igang igen.

Bilen blev ikke taget af traileren, efter den var blevet kørt på den dagen før i Haderslev. Dette viser bare at det er en meget stabil bil om Klaus og teamet har fået skruet sammen.

Til Yokahama Mesterskab køres prøven som altid to gange den ene vej, hvorefter prøven vendes og køres to gange den modsatte vej. Prøven i Ringe er ny, da første gang den blev kørt var sidste år, hvor Klaus også kørte den. Igen var Klaus i stødet fra morgenstunden, og ved hjælp af max attack igen i Heat 1, blev en 7. hurtigste tid kørt hjem. Vel og mærke kun overgået af biler med minimum 200 heste, flere af den op mod 300 heste. Som og lørdagen blev der allerede i Heat 1 lavet et forspring på 10 sekunder til den nærmeste forfølger i klassen, som denne dag var Jens-Kristian Jensen i Peugeot 106 Kit-Car. Det kostede dog en bukket forskærm, og en skæv bærekugle, da en tønde i en chikane kom lidt for tæt på, men det blev hurtigt klaret på servicepladsen.

Klaus prøvede igen at sænke tempoet lidt, men det

fungerer ikke. Han har det bedst med at give max attack når han får styrthjelmen på og bliver spændt fast i h-selen. Så ingen kommentarer fra 2. kørerens side om at sænke tempoet, det fungerer bedst med fuldt tempo og koncentration.

Resten af løbet foregik uden nogen problemer, og for anden dag i træk kunne Klaus og Christian stille sig øverst på podiet!

Denne gang blev det til en 9. plads generelt, også det startnummer vi var blevet tildelt. Hvis man kigger på årets resultater er det snart ved at være tydeligt at det åbenbart er den ende i feltet vi skal ligge. Kun årets første løb som blev kørt med standard motor falder lidt udenfor. Det er også helt klart at de nye Yokohama slicks som Klaus har investeret i til denne sæson har en del af æren. Sidste år følte man af det var dækkene, og ikke mand og bil der ikke kunne mere. Så ikke nok med at de nye slicks står bedre fast, så giver de en tro på at mand kan køre stærkt og samtidig blive på vejen.

Næste løb er først sidst i juli, så der er lidt tid til at nusse lidt om bilen på værkstedet. Vi ses senere til forhåbentlig flere sejre 🙂

Video fra Yokohama i Ringe:

Yokohama i Ringe // Heat 1


Yokohama i Ringe // Heat 2


Yokohama i Ringe // Heat 3


Yokohama i Ringe // Heat 4