Teamet

// Klaus Damm
Klaus Damm, driver

Klaus Damm

Driver, Opel Adam Cup
Klaus Damm bor i Kirkeby med sin kone og deres 2 døtre. Klaus er årgang 1977 han er uddannet kleinsmed og maskinmester. Til dagligt arbejder han som Engineering Manager i virksomheden PureteQ i Svendborg.

Klaus blev herre i egen bil i 2006, hvor han købte sin første Peugeot 106 og han har kørt 106’er indtil 2015. Klaus udviklede og forbedrede konstant på bilen og han havde en af de hurtigste og mest driftsstabile små 106’ere. 106’eren gik desværre til i en værkstedsbrand i sensommeren 2015 og til 2016 sæsonen er der blevet investeret i en Citroen C2R2. Klaus og Citroen C2R2’eren blev aldrig helt dus med hinanden og op til 2019 sæsonen blev Citroen byttet ud med en Opel Adam Cup bil.

Før Klaus fik egen bil var han i flere år co-driver for Lars Augustinus og inden da var han sammen med Lars og Michael serviceteam for et andet sydfynsk team.

Christian Mink, co driver

Christian Mink

Co-driver 
Christian Mink er årgang 1984, han har en søn og datter sammen med sin kæreste og de bor i Svendborg. Christian er uddannet elektriker og maskinmester, han arbejder som El faglærer på Svendborg Erhvervsskole.

Christian startede som rally official, men skiftede hurtigt til den anden side af afspærringen hvor han sammen med sin bror Henrik Mink kørte i en Ascona. Senere overtog Henrik Asconaen og Christian blev co-driver, samtidigt købte Christian en Polo Coupe og kørte Mini Rally.

Siden 2010 har Christian været fast co-driver for Klaus.

Henrik Mink, Service

Henrik Mink

Service
Henrik Mink bor i Gl. Nyby på Tåsinge sammen med sin kæreste. Henrik er årgang 1981, er uddannet elektriker og elinstallatør, han arbejder til dagligt i sit eget elektriker firma Minks El-Service.

Henrik startede med at være co-driver for sin lillebror Christian, og senere overtog han bilen en Opel Ascona, efter et par år blev den sat i garage og er siden solgt. Henrik var i år 2008 været co-driver for Klaus og har siden været mekaniker for Klaus Damm

Han har i 2011 købt en BMW E36 325i Coupé som er under opbygning til rallybil, når der er tid til at skrue på den.

Artikel om Klaus fra Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis (tillæget MAND) i 2013

Seneste nyheder

– fra Klaus Damm // Christian Mink // Opel Adam Cup

Sydhavsrally 2020

Lørdag den 19. September blev anden afdeling af Adam Cup Denmark og Dans Super Rally afholdt omkring Nykøbing Falster. Klaus og Christian kørte afsted fredag for at køre noter på den første halvdel af prøverne, og for at få bilens tekniske kontrol overstået. Begge...

Udfordringer til Cimbern Rallye

Efter en fynsk rallytest ved KDAK, så var Klaus Damm Kristiansen og Christian Mink klar til at tage til Nordtyskland, for at forsvare deres mesterskab i ADAM Cup Denmark fra 2019. Som sædvanligt havde den tyske klub der arrangeret løbet, fundet ekstremt gode prøver,...

2. afdeling af ADAM Cup Denmark

Lørdag den 25. maj blev anden afdeling af ADAM Cup Denmark afholdt omkring Kjellerup. Klaus og Christian kom til løbet med en 3. plads i bagagen fra det første løb i Tyskland. Men prøverne var af en helt anden karakter i Kjellerup, hvor alle prøverne var meget hurtige...

Klaus Damm

Klaus Damm kører DM Rally i en Opel Adam Cup bil sammen med co driveren Christian Mink.

Læs mere

Lars Augustinus

Lars Augustinus er igang med at bygge en Golf III GTI 16v op til rally som erstatning for Golf II'eren.

Læs mere

Henrik Mink

Henrik Mink er ved at bygge en BMW 325 Coupe op til rally. Han har tidligere kørt Opel Ascona.

Læs mere

Michael Lang

Michael Lang er ved at bygge en Ford Escort MK II op til rally. Det er Michaels første rallybil.

Læs mere