Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Nordborg | Rally Team Svendborg

Nordborg Rally 2005

Rally Team Svendborg deltog i weekenden i årets sidste løb i JFM serien, Rally Nordborg.

Dette var et løb hvor Teamet havde besluttet hjemmefra at der skulle køres taktisk, da det var nødvendigt med 5 point for at vinde mesterskabet (20 point for 1. pladsen) Løbet skulle altså for alt i verden gennemføres. Dagen startede stille og roligt og Golfen satte ikke nogle raket tider under første gennemkørsel. Ved service fandt Lars og Lene ud af at der kun var et par sekunder mellem 1. og 2. pladsen i klassen og de bestemte sig for at satse lidt mere.

Under 2. gennemkørsel lagde de afstand til 2. pladsen i klassen. Den ene af eftermiddagens prøver var en gammel kending som Lars har kørt mange gange og da de kom i mål havde Lene kun et spørgsmål og fik et kækt svar igen.

Var det ikke meningen at vi skulle slappe lidt af?

Lene Augustinus, co-driver

Jeg kunne ikke lade vær’!

Lars Augustinus, rally driver

Til de sidste par prøver havde Lars og Lene et forspring på 30 sek. og forsøgte at tage det roligt, men de var lige ude og hænge en enkelt gang.

Dagen sluttede med præmie overrækkelsen for både Rally Nordborg og Jysk-Fynsk Mesterskab, hvor Lars og Lene modtog en 1.plads pokal for selve løbet og en guldmedalje for mesterskabet i klasse 3. Der er 2. år i træk at Lars vinder JFM, han er også dobbelt DASU mester (2003 og 2004) og skal som det sidste i år forsvare denne titel d. 22/10 i Vejle med start fra BCA bilauktion kl. 11.00

Pokaler til Rally Team Svendborg