Klaus Damm i 106'eren

Lørdag den 24. april blev der kørt BYGMA Djævle Mini Rally i Hobro. I de sidste to uger var der blevet skruet godt i Rally Team Svendborgs værksted, da den lille 106’er skulle have optimeret undervogn, bremser og motor. Bilen var færdig og læsset kl 8 fredag aften.

Turen gik mod Hobro kl 4 lørdag morgen, så teamet var tidligt oppe. Denne gang igen med Christian Mink i højresædet og Henrik Mink som servicemand. Teknisk kontrol og notekørsel blev klaret uden problemer, rigtigt dejligt at have en servicemand med. Prøve 1 var en hurtig gennemgående prøve igennem en skov, så bilen fik lov til at strække ben. Men det gik måske lige hurtigt nok, da en vandtønde i en chikane stod i vejen. Der skete heldigvis kun lettere overfladiske skrammer. Samtaleanlægget valgte også at løbe tør for strøm, så Klaus kunne ikke høre noterne. Det blev dog hurtigt klaret efter prøven.

Der blev også kørt to prøver på Nysumbanen, kendt fra Zulu Djævleræs, de gik ganske fint, dog havde Klaus lidt problemer med at få greb i de glatte sving.

Danogips var rammen for løbets sidste prøve, og den blev også kørt to gange. Det er en rigtig god industriprøve, og der fik Klaus rigtigt fart i bilen. På sidste prøve kom der vist lige rigeligt fart på, og bilen skred ind i en kantsten. Det gav nogle meget spøjse hjulvinkler, men bilen kom med nød og næppe til mål.

Men bilen kom i mål, og lidt overraskende var der en 2. plads til holdet. Men en rigtig dejlig en, da det også var Klaus’s første pokal til et løb.

Hjemme på værkstedet er skaderne blevet gjort op, og det var heldigvis ikke så galt. Så teamet og bilen er klar til Yokohama Sprint i Fredericia på lørdag.

rts-line

Video fra BYGMA Djævle Mini Rally

BYGMA Djævle Mini Rally // Prøve 3 del 1

 

BYGMA Djævle Mini Rally // Prøve 6

 

BYGMA Djævle Mini Rally // Prøve 3 del 2