Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Rally for Ryg Marvs Brok foreningen | Rally Team Svendborg

Rally for velgørenhed

Pinselørdag blev der kørt RMB Rallysprint i Horsens. RMB står for Ryg Marvs Brok foreningen, som er arrangørerne at dette sprint i industrikvarteret i Horsens. Sidste år var første gang sprintet blev afholdt, og de vil gøre det til en tradition fremover.

Dagen starter med teknisk kontrol på køreteknisk anlæg i Horsens, hvor børn fra RMB får en oplevelse for livet, ved at få en tur med i en rallybil. Smilene var i hvert fald meget store når børnene kom ud af bilerne igen.

Prøven er en ganske udemærket sprintprøve på lige knap 10 km, og der skulle først køres tre indledende heat, efterfulgt af et superheat, hvor de 20 hurtigste biler fra de indledende heat skulle dyste om den generelle sejr.

Klaus ligger ud i lynende hurtigt tempo, og det rækker til en generel 8. plads i heat 1. Det er meget hurtigt, set i lyset af at der var to Ford Focus WRC med i løbet. Begge biler er tidligere fabriksbiler der har dystet i verdensmesterskabet i rally. I heat 1 udgik vores værste konkurrent, Jens-Kristian Jensen desværre, så konkurrencen ville ikke være så stor i klassen resten af dagen.

Klaus er som sædvanlig ikke en mand der letter højrefoden for at køre sikkert hjem, så angrebet på det

generelle klassement blev sat ind. Det rakte til en generel 7. plads, som er rigtigt flot i så lille en bil. Bilerne foran har alle mange flere heste end vores lille Peugeot 106 Rallye, som endda ikke havde de bedste forudsætninger, da der var en del lige strækninger, der normalt favoriserer de motorstærke biler. Men meget kan vindes i svingene, og nedbremsninger, og det er det som Klaus gør.

I superheatet gik det også rigtigt godt, indtil en halv omgang før mål. Bilen vil ikke helt som den skal, så vi må en tur henover en sten på vej ind i en indkørsel til en fabrik. Måske var dækkene blevet for varme i det 25 grader varme solskinsvejr, men bilen opførte sig i hvert fald ikke som forventet. Bundpladen tager af for stødet forfra, men bilen lander ovenpå stenen, og trykker bundens bil 20 cm op lige under passagersædet. Men bilen kan stadig køre, og ingen er kommet noget til, så vi kommer stadig i mål. Klaus var forståeligt nok træt af uheldet, der lidt ødelagde en ellers perfekt dag.

Heldigvis er der nu sommerferie i rallykalenderen, så der er tid til at få styr på bilen inden næste løb.

RMB har endda lavet et kæmpe stykke arbejde, og skaffet pengepræmier til løbet, men de er vist allerede øremærket til at få bilen køreklar igen.

Rally for velgørenhed
Rally for veælgørenhed