Rally Team Svendborg deltog lørdag d. 14/8. i JFM 3 i Sønderborg. Teamet opnåede en 2. plads i kl. 3 med 10 sek. op til 1. pladsen og blev nr. 10 generelt.

Vi var simpel hen for sløve fra morgenstunden, jeg tror Hans-Otto og Hanne havde sovet bedre i deres autocamper end vi havde bag i vores kassevogn.

Lars Augustinus, rally driver

Da løbet startede meget tidligt var der flere teams der valgte at campere i det sønderjyske. Hanne og Hans-Otto Flensborg lagde ud med at kører 10 sek. fra Lars og Klaus på 1. prøve, resten af dagen var kampen meget jævnbyrdig og de skiftedes til at køre stærkest. Dette resulterede i at dem der var vågne fra morgenstunden tog guldet.

Samlet stilling i JFM kl. 3:

  • Lars Augustinus, Svendborg 55 point.
  • Hans-Otto Flensborg, Herning 35 point.
  • Jens-Ole Jensen, Bramming 24 point.

Lars Augustinus og Klaus Damm Kristiansen har kørt deres sidste løb sammen i denne sæson, Klaus skal ud og sejle og Lars skruer derfor tiden 5 år tilbage og tager sin søster Lene Augustinus med som 2. kører. Lars og Lene skal allerede på søndag d. 22/8 deltage i første løb sammen i Herning.

Torsdag aften var Lars og Klubkameraten Christian Mink der også er fra Svendborg i Hjørring og hente en Ascona B 2.0 rally bil. Christian har startet blødt op i år i sin privatbil, men har allerede på nuværende tidspunkt fået blod på tanden og har valgt at købe en rally bil til næste sæson.