Gudme har fået et nyt motorsports talent da Lars Augustinus fra Rally Team Svendborg er flyttet til Gudme nærmere betegnet på Galdbjergvej.

Rally Team Svendborg med søskende parret Lars og Lene Augustinus i VW Golf GTI 16V deltog lørdag i Rally Lyren, Aabenraa.

Igen i år køres der om det Jysk-Fynske Mesterskab (JFM) på klasserede dæk. Når der køres på klassede dæk er der kun én type at vælge, hvorimod der på frie dæk kan vælges mellem alle hårdheder og mønster typer. Lars og Lene måtte derfor køre lørdagens regnvåde rally på slicks hvor andre deltagere i løbet kunne vælge regnvejrs dæk.

På trods af de svære odds lykkedes det at køre nogle

gode prøvetider og søskende parret vandt deres klasse og blev nr. 3 ud af alle tilmeldte biler. En 3. plads generelt er den bedste general placering at Lars og Golfen nogensinde har kørt hjem.

Den nye motor som vi har fået af vores sponsor NIKA Biler er blevet rigtig god, jeg er meget tilfreds med resultatet. Den er blevet bygget op som en rigtig racermotor i samarbejde med nogle af landets bedste Golf tunere.

Teamets næste løb bliver allerede d 18/6 hvor KDAK/Fyn afholder Rally Vestfyn med hovedkvarter på sukkerfabrikken i Assens