Dagen startede efter turen fra Sydfyn med at finde en plads til bilen. Serviceholdet bestod denne dag af Henrik og Lars som sørgede for teknisk kontrol mens Klaus og Sebastian kørte noter.

Vejret var godt og tørt og derfor var det ikke svært med dækvalg til de første 3 prøver. Klaus og Sebastian fik samarbejdet til at køre rigtig godt og derfor fik de kørt nogle rigtig gode tider på prøverne.

Til service pausen begyndte det at regne meget og Klaus var derfor meget i tvivl om hvilke dæk der skulle sættes på

til de sidste 3 prøver, Klaus valgte intermedia dæk, som også var det mest sikre valg i denne situation. Det viser sig så desværre at Klaus har valgt forkert, da der er tørt ude på prøverne. Det resulterer så også i at Klaus og Sebastian kører 2-3 sekunder langsommere på hver af de sidste 3 prøver, da intermedia dækkene ikke er af nyeste årgang og ikke har helt samme vejgreb de tidligere anvendte slicksdæk. Dagen har alt i alt har været super god, da det vigtigste var at får samarbejdet kører og 2. kører til at fungere godt med henblik på næste minirally afdeling hvor Sebastian igen skal sidde ved siden af Klaus.