Lørdag den 10. april var Klaus til Nordborg Mini Rally. Denne gang med Christian Mink som andenkører, og Henrik Mink som servicemand.

Teamet var tidligt oppe, da færgen sejlede klokken 5 fra Bøjden. Men turen gik fint, og vi ankom til servicepladsen lidt over 6. Vi fik læsset bilen af, og gik i gang med at køre noter. I mellemtiden kørte Henrik raceren til service, det er dejligt at have servicefolk med.

Bilen har ikke gennegået de store forandringer i vinters, men den blev chekket op og gjort køreklar, i ugerne op til løbet.

Bilen var fit for fight, men det var mandskabet i bilen vist ikke. Prøve 1 og 2 gik med at få banket rusten af, så tiderne var ikke så gode. Prøve 3 og 4 var de samme som de to første, og tiderne blev forbedret en smule, da både kører og andenkører var blevet varme. Prøve 5 var løbets lange prøve, en rundbane ved Havnbjerg, der havde et fint grusstykke. Der var Klaus kørt varm, og kablet blevholdt stramt hele vejen. Det resulterede i 2. hurtigste tid i klassen, og 14. hurtigst generelt. En ganske pæn tid i en lille Gruppe N bil.

Prøve 6 gik ikke så godt da bagenden på bilen føltes mærkelig, så Klaus turde ikke holde på.

Det viste sig til service, at der var kommet en sive punktering på grund af en lille jernstump i dækket.

Prøve 7 og 8 var gentagelse af de to foregående, og tiderne blev forbedret lidt.

Til mål var resultatet en 4. plads i klassen, og en 17. plads generelt. Det var teamet godt tilfreds med, og løbet var gået rigtigt godt.

Nu skal den lille Peugeot på operationsbordet hjemme på værkstedet, så den kan få opgraderet diverse stumper, inden næste løb, som er Djævle Mini Rally i Hobro om 14 dage.

De fynske teamsAlle de fynske teams på servicepladsen

Rallybilen på servicepladsen