Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Schackenborg Grusrally | Rally Team Svendborg

Video fra SS7 i Schackenborg Grusrally

Lørdag den 24. September var der igen Grusrally omkring Schackenborg, som det efterhånden er tradition.

Bilen var i ugen op til løbet blevet sat op til at køre grus. Dvs. den var blevet hævet for og bag og havde fået tyndere torsionsstænger og krængningsstabilisator bagi, for at gøre den blød og høj, da dette er nødvendigt for at få gode køreegenskaber på grus.

Men kursen blev sat mod Tønder tidligt lørdag morgen. Teamet var så heldige igen at have Henrik med som servicemand, så notekørslen blev begyndt med det samme, og Henrik sørgede for servicepladsen og at få bilen til teknisk kontrol.

Der var dette år 5 forskellige prøver der skulle køres to gange, nogle var nye og andre gengangere. Men gengangerne var vendt om, så de var alligevel nye. Men prøverne var rigtig fine grusprøver, med dejligt mange sving, og meget få lange lige stykker.

Mesterskabschancerne var stort set væk, efter det tidlige exit i Billund tidligere på året, da mesterskabet i Mini Rally kun bestod af disse to løb. Men der skulle stadig gives fuld attack fra første meter, og det blev der også. Ved første service lå teamet på andenpladsen, efter en meget hurtig sjællænder i en gammel, men rigtig potent Ford Escort Mk. 2. Klaus lavede stort set ingen fejl hele dagen, men kunne desværre ikke besætte førstepladsen. Andenpladsen var der også kamp om, da Bjarne Rosenlund i Toyota Starlet også havde god fart på. At der efter starten på prøve 9 kom noter fra prøve 10, gjorde det lidt for spændende, men i mål var der heldigvis tre sekunder ned til Bjarne.

Så dagen forløb rigtigt godt, og der kom endda metal med hjem.

Næste løb bliver på Nykøbing Falster hvor der køres Yokohama Mesterskab på en rigtig god prøve, som helt sikkert er værd at køre en tur over broen for.