Da der desværre ikke bliver noget mesterskab i Regional Rally i 2008, så står sæsonen på en masse sprint løb i stedet. Løbet talte til både DASU Mesterskabet i MiniRally og SydCup, så det skulle selvfølgelig køres.

Inden løbet blev der opdaget et mindre problem med speederen på bilen. Eller et større problem, da det gjorde at man ikke kunne give fuld gas! Problemet blev hurtigt løst med svejseværket, og sikke en forbedring. Det føltes som om at bilen havde fået en ny motor i, så humøret var højt. Problemet var ikke nyt, som Henrik også konstaterede om søndagen, det havde desværre været der det sidste år.

Til løbet var der hele 9 deltagere i klassen, blandt andet de to sjællændere Thomas Winter i hans meget hurtige Peugeot 205, og Kim Andersen i Skoda Felicia Kitcar. Fra fyn Bent Andersen fra Nyborg, og Klaus Kristiansen var der også i hver deres hurtige 106’er. Tom Kjeldsen fra Randers var der også i hans Starlet. Så der var god konkurrence i den lille 1400 klasse.

Løbet bestod af to prøver, som hver blev kørt tre gange. Prøve 1 var meget glat pga grus og sten på banen, men en fornuftig tid på 1:46 blev kørt. Kun Bent og Thomas Winter var hurtigere. Prøve 2 var den “store” prøve. Den var også glat, men igen en rigtig fornuftig tid på 4:30 men igen Bent, Thomas Winter og Peter Petersen var kun hurtigere. Til min store overraskelse var jeg 4 sekunder hurtigere end Tom Kjeldsen, han plejer jo altid at køre hurtigere. Så lidt hjælper det måske at give fuld gas Men det gav blod på tanden.

Prøve 3 var blevet kørt mere ren, og en tid på 1:40 var fin i klassen Prøve 4 var endnu bedre, 4:13 kun 1 sek efter Bent og Winter, dog 6 sek efter Peter Petersen der havde en kanon tid. Tiden var 11. hurtigst af alle biler, og det var ikke dårligt med alle de større og normalt hutigere biler i feltet.

Prøve 5 var en delt 2. bedste tid i klassen, kun overgået af Bent. Prøve 6 gik bare endnu bedre, 4. bedst i klassen igen bag de tre franske løver kørt af Thomas Winter, Peter Petersen og Bent. Men det var 8. hurtigst generelt!

Slutresultatet i klassen blev Bent som vinder, 11 sek foran, Peter Petersen 2’er, 9 sek foran, Thomas Winter 3’er i samme tid som mig. Må nok kalde det her for bedste løb nogen sinde. Aldrig har det gået så godt, og slet ikke så gode tider. Det afspejler generel placeringen som nummer 8 også. De tre biler foran er der ikke så meget at sige til, de har noget bedre biler og mere erfaring end mig.

Men man kan godt føle at man har vundet, selvom at man sådan set ikke gjorde det. Alt fungerede bare godt, og bilen trak med alle sine 95 heste. Det var bare en fornøjelse Fik også mange positive tilbagemeldinger fra folk om at det havde set rigtigt godt ud på prøverne, så det var ikke kun mig der følte det. En enkelt troede endda at jeg havde fået tunet motoren, men den fik jo bare fuld gas igen. Den rigtige tuning må lige vente lidt endnu.

Glæder mig allerede meget til næste løb den 17. Maj til Yokohama Mesterskab i Fredericia.