Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Test og Rallysprint i Kongensbro | Rally Team Svendborg
Foto: Henrik Eriksen

Foto: Henrik Eriksen

Lørdag den 2. April blev der afholdt test og Rally GP ved Kongensbro.

Teamets Citroën C2 var igen at finde på deltagerlisten, selvom det havde været en kamp imod tiden at få bilen klar efter uheldet med et tabt hjul to uger før.

Der var umiddelbart lidt flere skader end først antaget, så Klaus havde haft en del aftener på værkstedet for at nå det hele. Nye og bedre hjulbolte var selvfølgelig også blevet monteret.

Løbet var lavet så man kunne teste på en lille vejprøve om formiddagen, og køre Rally GP over middag. Både test og Rally GP var stadig tænkt som test af bil og mandskab, da det tager lidt tid at vænne sig til en ny og hurtigere bil. Bilen skulle selvfølgelig også hel med hjem.

Testen forløb fint uden de store problemer, og Klaus er ved at vænne sig til den nye bil mere og mere. 4 gennemkørsler blev det til.

Så skulle Rally GP’et afholdes i grusgraven ved Munck Asfalt. 3 heat skulle køres i den ordinære konkurrence. De 16 hurtigste biler set over alle tre heat skulle derefter køre finale imod hinanden.

De tre heat gik med gradvist hævet tempo, indtil dækkene begyndte at blive lidt for slidte i sidste heat. Det rakte til en 4. Plads i klassen og en 11. Plads generelt. Der er dog nok stadig mere at hente i bilen, når den kommer helt ind under huden.

Finalen blev også nået med 16. bedste heat tid, så bilen skulle i ilden igen. Dækkene var dog desværre helt færdige, så Klaus valgte at køre i mål på første omgang, da det var som at køre på sæbe.

Bilen kom som efter planen hel igennem løbet, og er klar til næste weekend når Mini Rally Syd turneringen starter med Cimbern Rally i nordtyskland.

Video fra testen:

 1. gennemkørsel: https://youtu.be/62h0Br7OyHw
  2. gennemkørsel: https://youtu.be/SgrDcgkUqbA
  3. gennemkørsel: https://youtu.be/XgLk9118MO0
  4. gennemkørsel: https://youtu.be/fVTBtZa5h2E

Video fra Rally GP:

 1. heat: https://youtu.be/zM1jACizJlI
  2. heat: https://youtu.be/ZyaaQVKH_us
  3. heat: https://youtu.be/pGmMJgo7fMg
  Finale heat: https://youtu.be/KonNiTyky4g