Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Trolde Rally i Vejen | Rally Team Svendborg

Jysk-Fynske Mestre i Rally 2004

Rally team Svendborg deltog d. 9/10 i Trolderally i Vejen. Trolderallyet var den sidste afdeling af det Jysk-Fynske mesterskab i år og da Teamet allerede ved næstsidste løb i serien sikrede sig klasse sejren i mesterskabet blev der kørt taktisk.

Teamet har i løbet af året haft en del motorproblemer, der har vist sig når motoren har været 100% afkølet dagen efter et løb. For at skåne motoren valgte Lars Augustinus kun at køre den op på 6000 omdrejninger – 2000 omdrejninger mindre end normalt. Af samme grund mistede Lars og Lene Augustinus en del.

Vi kom kørende i en del hurtige sving kombinationer i 4 og 5 gear, på et tidspunkt hvor der var 500m hen til næste sving kunne jeg ikke dy mig for at køre den op på 8000 omdrejninger, som vi normalt gør, der kunne vi virkelig se hvor meget tid vi havde tabt i løbet af dagen, men det vigtigst var at få pudset formen af til DASU finalen og at få bilen med hjem.

Lars Augustinus, rally driver

Lars pressede bilen i svingene og nedbremsningerne og med en markant nedsat tophastighed blev det til en 2. plads ca. 20 sek. efter 1´eren.

Efter præmie overrækkelsen ved Trolderallyet var der præmie overrækkelse for det Jysk-Fynske mesterskab her modtog Lars og Lene guldmedaljer. Lene modtog medaljen på vegne af Klaus Damm Kristiansen som hun har afløst i de sidste 2 løb. Den 7 november skal der køres Dunlop og DASU finale hvor årets Danske Rally2 mestre i de forskellige klasser skal findes. Lars og Golfen er forsvarende mestre i klasse R3 og Teamet går efter at beholde titlen.

Service til Egtved Rally