Efter en fynsk rallytest ved KDAK, så var Klaus Damm Kristiansen og Christian Mink klar til at tage til Nordtyskland, for at forsvare deres mesterskab i ADAM Cup Denmark fra 2019.

Som sædvanligt havde den tyske klub der arrangeret løbet, fundet ekstremt gode prøver, som endda var nye i forhold til tidligere år.
Til løbet var der desværre kun tre deltagere i Cuppen til start, som var sidste års nummer 2, Michael Broberg Sørensen, og nummer 4, Casper Jensen.
Løbet bestod af 3 forskellige prøver, hvor nummer 3 og 6 var hele 27km lang, noget af det længste teamet har prøvet at køre.
Vejret var meget omskiftelig, allerede under notekørslen, og det fortsatte hele dagen.
Så dækvalget var det store spørgsmål, men til sidst faldt valget på let skårne slicks, som kan dræne lidt vand, men dog ikke være perfekte ved store regnbyger.

Prøve 1 gik ikke super godt, med en lille udramatisk tur ude og vende på en mark. Tiden blev sidst i cuppen.
Derefter kom der mere fart i bilen på prøve 2, med en hurtigste tid tid følge.
På den lange prøve 3 så skulle det stå. Det gjorde det også, lige indtil et par kilometer før mål, der blev et højre vinkelsving nok lige sagt lidt for sent. Men Klaus fik på mirakuløs vis reddet bilen, fra både et stort træ, et hegn, og en beboers bil. Men alligevel bedste tid i cuppen.
Casper Jensen parkerede dog baglæns ind igennem en garageport, så han var ude af løbet.

Prøve 4 og 5 gik ikke sådan rigtigt godt, og det forspring der ellers var opbygget, var skrumpet ind til 0,1 sekund før den sidste prøve.
Men alt hvad der kunne spændes blev spændt, prøven blev kørt i super stil, og løbet blev vundet med over 40 sekunder.

Til løbet var det som sædvanlig Henrik Mink der var servicemand, men denne gang var der også hjælp fra Anders Hartwig, cuppens 3. plads fra sidste år, som skal med igen om 14 dage til næste afdeling som køres i og omkring Nykøbing F.

Video fra Prøve 1  Ups ved 3:35
Video fra Prøve 2

Video fra Prøve 3 Ups ved 16:15