Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/4/5/8/rallyteamsvendborg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Yokohama i Fredericia | Rally Team Svendborg

Så blev årets næste løb kørt. Det var den 17. Maj på Fredericia Raceway til første afdeling af Yokohama Mesterskabet Vest. Løbet tæller også til Syd Cup. 51 biler stillede til start i løbet, hvor de 9 var i vores klasse for biler under 1400 kubik.

Der skulle først køres to omgange den ene vej, derefter blev prøven vendt til de to sidste heat. Prøven er MEGET ujævn på en strækning, og vi kørte jo galt der sidste år, så det var ikke de bedste minder den bragte.

Første heat gik fint, vi fik startet ud med et nogenlunde tempo, bilen overbremsede bare lidt på baghjulene, men det fik Henrik ordnet ved lidt justering. Det rakte til en tid på 6:07, godt nok 14 sekunder efter en kanon tid af Bent Andersen.

Andet heat går også fint, vi kører 6 sekunder hurtigere. Vi blev dog overhalet af Claus Christensen i Kadett GSI, han var kommet sent ud i feltet pga reparation fra 1. Heat. Men han hentede os heldigvis et godt sted på prøven, så ingen af os mistede noget vildt. Han kørte dog 2. hurtigste

tid i 2. Heat, så det var vist derfor at han kom SÅ hurtigt bagfra.

Heat 3 blev prøven vendt om inden, tiden var ok. Det var på denne prøve sidste år jeg kørte galt, så slækkede måske gassen lidt. Men frygten blev overvundet, og lavede heldigvis ikke samme fejl to gange. Heat 4 der fik bilen noget mere gas, og tiden blev da også 4 sekunder hurtigere. Vi måtte lige overhale en Volvo, men han gav rigtig fin plads, så det kostede ikke noget.

Men dagens anstrengelser rakte til en 3. plads i klassen, og en generel placering som nr 15. Rigtigt godt gået for en lille Polo blandt 51 biler.

Men dagens gode resultat bragte os i front af Syd Cup mesterskabet. Vi har endda gode muligheder for at vinde, men alt kan jo ske i motorløb før målstregen er krydset i sidste løb.

Har fået kamera monteret inde i bilen, så nu vil film fra løb ligge under Galleri. Der er film fra alle 4 Heat i Fredericia.